Românii din diaspora ar putea primi 75.000 euro pentru a-și deschide o afacere

103
Românii din diaspora ar putea primi 75.000 euro pentru a-și deschide o afacere - eugenteodorovici-1423648595.jpg

Articole recomandate

Ministerul Fondurilor Europene anunță linii de finanțare pentru proiecte ce-i vizează pe românii din diaspora. Ministrul Eugen Teodorovici spune într-un interviu la RFI că unul dintre proiecte prevede posibilitatea ca românii din diaspora să primească bani pentru a-și deschide o afacere în România, dar activitatea să fie desfășurată în statul în care trăiește acel român, scre rfi.ro.

Eugen Teodorovici spune că "este o idee lansată încă de anul trecut din vară, atunci când m-am întâlnit în România cu cei veniți din afară la Diaspora Estival, ocazie cu care le-am expus această idee și care astăzi este pusă spre consultare publică și noi sperăm ca în luna februarie să închidem această consultare, astfel încât în martie să poată fi lansată efectiv depunerea de proiecte".

"Prima este destinată acelor români care trăiesc în afara României și care vor să se pregătească pentru a-și găsi un loc mai bun de muncă, fie că sunt șomeri, fie că sunt absolvenți ai unei forme de învățământ, nu contează, toți care vor să fie pregătiți mai bine pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit pot să primească un astfel de sprijin", declară ministrul Fondurilor Europene.


Mai multe detalii AICI


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6774 secunde