Secretele pădurii! Un traseu educativ va fi inaugurat, anul acesta, în judeţul Constanţa

305
Secretele pădurii! Un traseu educativ va fi inaugurat, anul acesta, în judeţul Constanţa - 1-1705837592.jpg

Articole de la același autor

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) - Romsilva va da în folosinţă, în cursul anului 2024, un traseu educativ în cadrul Direcţiei Silvice Constanţa, se arată într-un comunicat de presă transmis de administratorul pădurilor aflate în proprietatea publică a statului.

Acest traseu va fi trasat sub „umbrela” programului de educaţie forestieră „Descoperă secretele pădurii - Să învăţăm despre păduri”, dezvoltat la nivelul direcţiilor silvice, şi va putea fi parcurs cu respectarea regulilor de acces şi vizitare, dar ţinând cont şi de condiţiile meteo.

Romsilva a dat în folosinţă, anul trecut, nu mai puţin de 55 de trasee educative la nivelul direcţiilor silvice judeţene, care au fost parcurse deja de peste 35.000 de elevi. Acestea se adaugă celor nouă trasee educative deja existente la nivelul parcurilor naţionale şi naturale din administrarea Romsilva.

Alături de Constanţa, în 2024, alte şase judeţe - Brăila, Mureş, Olt, Sălaj, Vâlcea şi Vrancea - vor mai fi incluse în programul de creare de trasee educative prin păduri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5234 secunde