Sfaturi pentru tinerii oameni de afaceri de la soția lui Emil Hurezeanu

753
Sfaturi pentru tinerii oameni de afaceri de la soția lui Emil Hurezeanu - rucsandrahurezeanu-1350648899.jpg
Cu produse în peste 1.000 de farmacii și un portofoliu impresionant, Rucsandra Hurezeanu, soția lui Emil Hurezeanu, rămâne promotorul vizionar al industriei dermato-cosmetice din România și un antreprenor strategic pentru țara noastră. Medic de profesie, în 2005 pune bazele Ivatherm, primul jucător de produse dermato-cosmetice românești, devenind astfel una dintre cele mai puternice femei antreprenor din business-ul românesc.

Sunteți una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, iar în 2011 ați fost desemnată "Antreprenorul anului". Cum va simțiți? Sunteți împlinită?

Vă mulțumesc, este un compliment exagerat. Sunt fericită de fiecare data când văd că strădaniile noastre și munca noastră sunt recunoscute și apreciate. Împlinirea mea nu e legată de obiective atinse, ci de bucuria și entuziasmul cu care-mi fac meseria, îmi cresc copiii sau întâlnesc oameni zi de zi.     

 
Publicul știe că ați absolvit medicina, dar puțini își imaginează probabil că dvs. va implicați în studii/ teste de laborator. Povestiți-ne, vă rog, cum decurge o zi pentru dvs. în laboratoarele Ivatherm.

Partea cea mai frumoasă a muncii mele este într-adevăr cercetarea și formularea de produse noi. Chiar dacă nu stau în laborator, laboratoarele produselor Ivatherm fiind în Franța, îmi petrec mare parte din timp încercând, testând texturi de creme și parfumuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2826 secunde