TIMM 2016 - cel mai mare târg pentru IMM-uri

324

Articole de la același autor

Ministerul Economiei organizează, în perioada 18 - 20 noiembrie, la Romaero Băneasa din București, Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii - TIMM 2016, cel mai mare eveniment din România de-dicat IMM-urilor, la care vor participa cel puțin 450 de companii.

"Ne dorim ca prin acest târg să punem în lumină IMM-urile, fie că vorbim despre antreprenori români sau investiții străine. Vorbim despre aproximativ 655.000 de IMM-uri, care reprezintă baza economiei românești, ele angajând 2,6 milioane de oameni și reprezentând în jur de 99,72% din numărul jucătorilor înregistrați în România care și-au declarat indicatorii financiari pe anul 2015. La eveniment vor participa cel puțin 450 de companii mici și mijlocii și sperăm ca acest târg să se transforme într-un adevărat festival dedicat lor", a declarat Claudiu Vrîn-ceanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei.

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii-TIMM 2016 va cuprinde: conferințe, workshopuri, dar și o expoziție pe secțiuni dedicate promovării produselor și serviciilor realizate de către întreprinderile mici și mijlocii românești; promovării debutanților în afaceri; promovării IT, inventică și creație științifică; promovării educației antreprenoriale; instituțiilor și companiilor care furnizează produse și servicii pentru IMM-uri, promovării produselor și serviciilor realizate de către alte persoane juridice de drept public sau privat pentru întreprinderile mici și mijlocii din România.

Participarea expozanților la târg este gratuită, iar MECRMA va suporta cheltuielile de transport și cazare ale acestora. Bugetul alocat acestui proiect este de 3.000.000 lei. Să sperăm că de această dată Ministerul Economiei își va face temele, nu cum s-a întâmplat la Târgul internațional de produse din industria alimentară Sial Paris, când a făcut România de râsul lumii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9598 secunde