Transformă-ți hobby-ul într-o afacere de succes!

944
Transformă-ți hobby-ul într-o afacere de succes! - 3cada881f3b050592205542b65552350.jpg
Tinerii constănțeni cu vârste între 18 și 35 de ani, care vor să pună pe picioare o mică afacere, au acum parte de un nou sprijin. Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă, împreună cu PRO VOBIS - Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat și SIVECO România implemen-tează proiectul "Dezvoltarea inovației, creativității, responsabilității și sustena-bilității antreprenoriatului strategic românesc", cunoscut sub sloganul "Fii tânăr antreprenor pentru viitor".
Un prim pas a fost făcut ieri la Hotel Ibis, acolo unde a avut loc conferința regională "Antreprenoriatul strategic și implicarea tinerilor în schimbarea socială". "Vrem să-i ajutăm pe tineri să-și pună ideile în valoare, să reușească să-și transforme hobby-urile într-o afacere de succes și mai ales, ceea ce este și mai important, să mențină succesul acolo unde este el", a precizat Oana Baban, responsabil PR.
De abia acum însă vor începe etapele cele mai importante ale acestui proiect. "Până la sfârșitul anului vom înființa șase centre regionale, desigur și în Constanța, în cadrul cărora vom desfășura 17 cursuri de pregătire profesională pentru tineri. Cursurile sunt gratuite. În același timp vor beneficia, cei mai buni dintre ei, și de 15 workshop-uri în care își vor pune la punct cunoștințele", a explicat Oana Baban.
Chiar dacă centrul se va deschide peste luni bune, constănțenii se pot înscrie la cursuri începând din luna august și până în ianuarie 2012. Urmează ca din februarie 2012 aceste cursuri, care se întind pe o durată de 17 luni, să înceapă.
"În cadrul centrelor tinerii vor beneficia și de asistență profesională în condițiile în care vor încerca să-și deschidă o afacere. Noi vom încerca să-i consiliem și să-i ajutăm să nu facă anumite greșeli. De asemenea, vom folosi trei simulatoare de business, prin care tinerii vor putea practic să aducă o idee și să vadă dacă ideea respectivă este viabilă sau nu pe piață. Dacă mai trebuie lucrat la ea, cu ajutorul specialiștilor din cadrul proiectului nostru sperăm să reușim să transformăm ideea într-una viabilă", a mai precizat Oana Baban.
Cursurile pe care le pot urma și constănțenii sunt variate, de la manager de proiect, asistent relații publice și comunicare, până la contabil, agent comercial sau cercetător marketing și sondaje.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.263 secunde