Un strop de fericire pentru copii necăjiţi, din partea navaliştilor cu suflet mare

3447

Articole de la același autor

Un plus de bucurie pentru copii necăjiţi din Constanţa, rămaşi de timpuriu fără părinţi. Ei au fost beneficiarii unei acţiuni caritabile a Şantierului Naval Constanţa, organizată împreună cu Sindicatul Liber al Navaliştilor din cadrul SNC.

În pragul sfintelor sărbători de Paşte, gândurile Organizaţiei de Tineret din cadrul Sindicatului Liber al Navaliştilor din Şantierul Naval Constanţa s-au îndreptat către copii rămaşi fără părinţi încă de la vârste fragede, din cadrul „Casei de Tip Familial Decebal”, fostul „Adăpost de zi şi de noapte pentru copiii străzii” Constanţa. 




Iniţiativa de a împărtăşi bucuria acestor zile de sărbătoare şi de a răspândi zâmbete a generat acţiunea de caritate, care a mobilizat întregul personal din Şantierul Naval Constanţa, respectiv al Sindicatului Liber al Navaliştilor.

Campania s-a desfăşurat în perioada 5-11 aprilie şi a constat în strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unor pachete cadou cu dulciuri şi haine, care să aducă pe chipurile copiilor care nu au avut norocul să aibă părinţi responsabili un strop de bucurie şi cel puţin un zâmbet pe feţele acestora.

Pachetele au fost pregătite cu multă grijă de către membrii organizaţiei de tineret şi nu ar fi fost posibilă achiziţionarea acestora fără contribuţia voluntară a Sindicatului Liber al Navaliştilor şi fără susţinerea conducerii, respectiv personalului din Şantierul Naval Constanţa, care a dat dovadă de generozitate şi empatie faţă de aceşti copii orfani. 




„Activităţile caritabile fac bine la suflet! Pe această cale, vreau să fac zeci de mulţumiri, căci sunt atâţia oameni faini şi cu inima bună în Şantierul Naval Constanţa, membri ai SLN. Îi mulţumesc dlui preşedinte al Sindicatului Liber al Navaliştilor din cadrul SNC, care a acceptat propunerea organizaţiei de tineret şi a avut deschiderea la această acţiune, mulţumesc întregului Consiliu SLN şi Biroului Oganizaţiei de Tineret cu care am acţionat pentru strângerea de fonduri şi mulţumesc în mod deosebit colegilor din Şantierul Naval Constanţa care au donat din toată inima pentru acest eveniment caritabil“, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele organizaţiei de tineret, Lăcrămioara Sima, cea care a iniţiat această activitate.

XXX

Consiliul SLN urează un „Paşte Fericit” tuturor angajaţilor Şantierului Naval Constanţa! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5894 secunde