Vreți să cumpărați o proprietate în Dubai? Acum este momentul!

201
Vreți să cumpărați o proprietate în Dubai? Acum este momentul! - vretisacumparatioproprietateindu-1651067544.jpg

Articole de la același autor

Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează în perioada 29 - 30 aprilie 2022, la Arena Regia Hotel & Spa din Mamaia Nord, cel mai mare eveniment din Constanța dedicat vânzării de imobiliare în Dubai.

Vor fi prezenți cei mai importanți reprezentanți ai pieței imobiliare din Dubai, consultanți imobiliari de top specializați în piață de business din Emiratele Arabe Unite.


Organizatorii anunță cele mai mari discount-uri de preț, flexibilitate în privința planului de plată și chiria garantată.

Agenție imobiliară specializată pe piața premium, Emax Real Estate este reprezentantul legal în România al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties,Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziția clienților săi cele mai bune și profitabile oportunități de investiție din sectorul imobiliar, asigurând și închirierea proprietății achiziționate după cumpărare.


Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 19:00. Mai multe informații despre Emax Real Estate puteți afla pe site-ul emax-realestate.ro.

Firmele interesate să participe la eveniment se pot înscrie la următoarea adresă de contact: https://emax-realestate.ro/eveniment-emax-real-estate-dubai-damac-arena-regia-hotel-spa-mamaia-nord-29-30-aprilie-2022-orele1000-1900/.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.557 secunde