15 percheziții domiciliare, într-un dosar cu prejudiciul de aproape două milioane de euro

136
15 percheziții domiciliare, într-un dosar cu prejudiciul de aproape două milioane de euro - politia-constanta-perchezitii-in-1710267820.jpg

Articole de la același autor

Marți, 12 martie, Poliția Municipiului Constanța, Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală.

Perchezițiile au fost efectuate în municipiul București, la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, dar și la locuințele a două persoane fizice.

Potrivit cercetărilor efectuate în dosar, în perioada august 2020-ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora a rezultat vătămarea corporală a zece persoane, provocând un prejudiciu de 1.978.000 de euro.

În cauză se mai efectuează și verificări referitoare la comiterea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

La percheziții au mai participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigare a Criminalității Economico – Financiare și Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7993 secunde