Activități de prevenire a violenței în școlile constănțene

418
Activități de prevenire a violenței în școlile constănțene - index-1699641704.jpeg

Articole de la același autor

În perioada 8 - 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități de prevenire a violenței în școli și a criminalității informatice, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială Contraamiral Petrică Stoica din comuna Pecineaga.


De asemenea, au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile, a criminalității informatice și a consumului de droguri, la Liceul Tehnologic Ion Bănescu Mangalia și Liceul Teoretic Emil Racoviță din Techirghiol.


Totodată, au desfășurat acțiuni de prevenire a bullying-ului și a delincvenței juvenile la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu.


Nu în ultimul rând, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, au acționat pentru prevenirea consumului de droguri și a faptelor săvârșite cu violență în Piața Ovidiu și Portul Tomis.


În perioada 8- 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire a violenței școlare la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea din municipiul Constanța și Liceul Tehnologic Axiopolis Cernavodă.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4624 secunde