Adolescent de 15 ani înjunghiat pe o stradă din Castelu

227
Adolescent de 15 ani înjunghiat pe o stradă din Castelu - img-1682438415.jpg

Articole de la același autor

La data de 25.04.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul R.D., în vârstă de 21 de ani, din com. Castelu, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că la data de 22.04.2023, în intervalul orar 20:30-21:00, în timp ce se afla pe strada A. din comuna Castelu, sat Castelu, jud. Constanța, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică participând la un scandal de amploare, și i-a aplicat o lovitură de cuțit tip briceag, persoanei vătămată minore M.S. în vârstă de 15 ani, provocându-i leziuni corporale ce necesită pentru vindecare un nr. de 16-18 zile de îngrijiri medicale, fără a-i pune viața în primejdie.


Precizăm totodată că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4899 secunde