ALERTĂ ÎN CONSTANȚA! Pistol mitralieră și muniție sustrase prin violență de la un militar aflat în postul de pază

3319
3
ALERTĂ ÎN CONSTANȚA! Pistol mitralieră și muniție sustrase prin violență de la un militar aflat în postul de pază - alerta-1647723190.jpg

Articole de la același autor

Un militar de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara zilei de sâmbătă, 19 martie, în timp ce executa serviciul de pază în unitate. O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar.

Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe.

După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității.

Conform procedurilor legale în vigoare, Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului. De asemenea, comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică a numit o comisie administrativă pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale a dispus de urgență, la nivelul tuturor unităților militare, măsuri pentru întărirea serviciilor de pază și verificarea planurilor de pază și apărare a obiectivelor militare.

Comentează știrea

Soldatul Sveck
20 martie
Soldatul Universal

Ori hotul era un super ninja, ori soldatul neantrenat, plictisit si/sau baut. Ma intreb care este mai probabil? A opus rezistenta? Cand? Dupa ce a sarit ala gardul?

Vasile
20 martie
Armata lui Barba Cot !!!

E tare de tot !!! Mai tare ca reclama de la FNI !!! ,, Dormi linistit ca noi avem veghem ... !!! "

Socrate Toma
20 martie
De tot râsul

Știre din categoria : de tot râsul.

Pagina a fost generata in 0.2001 secunde