ALERTĂ! O minoră de 15 ani, din Pitești, a fost răpită. Poliția Română face apel la populație

352
ALERTĂ! O minoră de 15 ani, din Pitești, a fost răpită. Poliția Română face apel la populație - minora-1651163145.jpg
O minoră de 15 ani, din Pitești, județul Argeș, a fost răpită, joi, în jurul orei 11.00, au anunțat reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook.


„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești, județul Argeș.

Potrivit Realitateanet din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.


Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanșat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.


Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor.

Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1921 secunde