„Arca Șerpilor”, un nou roman lansat de polițistul constănțean Alexandru Florin

382

Articole de la același autor

Agentul șef principal Alexandru Florin, din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, a lansat, marți, 13 iulie, cel mai recent roman al seriei „Compania detectivilor”, cu titlul „Arca Șerpilor”, care atacă o combinație ucigătoare dintre traficul de persoane și pariurile ilegale.

Pasionat de cărţi, în special de cele din domeniul aventurii, precum şi de meseria pe care o practică, într-o zi de aprilie 2010 „savurează” un roman nordic de acțiune şi imediat se declanşează voinţa şi bucuria de a aşterne pe hârtie o aventură. Ca şi cum, până atunci, o înşiruire de evenimente şi personaje ar fi stat pitite într-un cotlon al minţii, Florin Alexandru deschide, în aceeaşi zi, camera secretelor şi lasă slobodă imaginaţia. Atunci a luat naştere primul roman din seria Compania Detectivilor, numit „Misterele Artiştilor” şi care, după un timp devine „Arua”, în forma actuală. Încurajat de cei din jurul său, familie, colegi, prieteni, autorul a continuat seria cu al doilea roman, care are ca titlu „Averea Preotului Coreean”. În 2017, a văzut lumina tiparului şi cea de a treia carte a Companiei detectivilor, intitulată „Artizanul Păcatelor”. În primăvara lui 2018, polițistul a tipărit primul roman umoristic de factură poliţistă, numit „Detectivul Hogeac și Exhibiţionistul”, care este foarte bine primit de public.

Polițistul a arătat, cu ocazia lansării, că vor fi gata de tipărire încă două cărți, dintre care una continuă aventurile detectivului Hogeac, iar cealaltă, în premieră, va fi destinată copiilor.

Agentul șef principal Alexandru Florin s-a născut pe 28 iulie 1970 și activează în Poliția Română de 26 de ani şi șase luni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5042 secunde