Arestați pentru că au jefuit o vilă din Eforie Nord

1524
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a doi bărbați, care sunt acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Vasile Valentin Toma și Ionuț Adrian Pîrlog sunt acuzați că, în perioada 17-28.12.2010, pe timp de noapte prin forțarea ferestrelor și ușilor celor patru apartamente ale "Vilei M", din Eforie Nord, au pătruns în mai multe încăperi, de unde au sustras aparatură electronică, obiecte de îmbrăcăminte, bijuterii din aur, veselă, camere foto, telefoane, chei contact auto Skoda și VW Passat, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 50.000 lei.
De asemenea, în perioada 30.12-25.01.2011, inculpații au încercat sustragerea autoturismului Skoda Octavia break, aparținând aceleiași părți vătămate, autoturismul fiind parcat în curtea vilei sus-menționate.
Procurorii spun că cei doi au pătruns în curtea vilei, au umflat cu o pompă pneurile roților autoturismului, au descuiat portierele și, cu cheia de contact sustrasă anterior din vilă, au pornit și pregătit de drum motorul autoturismului. Valoarea autoturismului ce urma a fi sustras este de 22.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la o casă de amanet
Pagina a fost generata in 0.1897 secunde