Au făcut prăpăd! Mascații au descins în târgul de legume-fructe din Constanța

1491
4
Au făcut prăpăd! Mascații au descins în târgul de legume-fructe din Constanța - actiunemascati-1435338964.jpg
Aproape cinci tone de legume și fructe au confiscat oamenii legii, joi după-amiază, în urma unei acțiuni în incinta Târgului de legume-fructe de pe varianta Constanța - Ovidiu.


Activitatea a fost organizată de ofițerii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice, scopul fiind combaterea comerțului ilicit. Oamenii legii împreună cu mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale au năvălit în târgul de legume-fructe, iar rezultatele nu au încetat să apară. În urma verificărilor, oamenii legii au confiscat 4.767 de kilograme de legume și fructe, valoarea acestora fiind de 10.654 de lei. De asemenea, anchetatorii au dat 27 de amenzi în valoare totală de 58.300 de lei. 


"13 dintre sancțiunile contravenționale au fost aplicate la Legea 12/1990 R privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 6 la Legea 145/2014 ce reglementează modul de desfășurare a activităților economice, de valorificare de către producătorii agricoli, persoane fizice, a produselor agricole proprii și de exercitare a comerțului cu aceste produse și 8 la regimul circulației rutiere", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.


Comentează știrea

centurist
27 iunie 2015
e bine?

Control in targ joi dupaamiaza? Ca sa-i prinda doar pe fraierii care au ramas in targ , puhoiul gealatilor e stiut de toti ca e dimineata . Daia nu are inca imagine buna oamenii legii!

fhfh
27 iunie 2015
buticari

toti buticarii iau la negru marfa , si la buticari controale multe

dee
28 iunie 2015
buticari

se cunosc in supermarketuri cu carucioarele pline cate 2-3 si apoi van dublu in bticul de la colt totul fara facturi

ghita
4 februarie 2016
targ

nu intelegem rostul mascatilor oriunde, la baruri si cluburi de ce nu se duc, acolo sunt necesari, credem ca oameni ai legii cinstiti nu trebuie sa fie mascati, asa se mascheaza si infractorii, au model!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1749 secunde