Au luat credite de aproape două milioane de euro cu acte false

1975

Articole de la același autor

Cinci persoane sunt cercetate de ofițeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanța după ce au prejudiciat o bancă din București cu aproape două milioane de euro, prin contractarea de credite în baza unor adeverințe de venit și contracte de muncă falsificate.
Potrivit anchetatorilor, în cursul anilor 2007 și 2008, prin intermediul unei societăți comerciale administrate de un tânăr de 25 de ani, din Eforie Sud, cei cinci au solicitat și obținut de la o unitate bancară din București credite bancare de acoperire cheltuieli personale curente, folosind adeverințe de venit, contracte de muncă și contracte de închiriere falsificate. Ei au creat astfel băncii un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.800.000 de euro.
Drept urmare, Carmen Eugenia Ș., de 42 de ani, Marian Ș., de 43 de ani, ambii din Costinești, Marius G., de 28 de ani, Dincă T., de 30 ani, din Constanța și Cosmin P., de 29 de ani, din Eforie Sud sunt cercetați pentru înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.
Deoarece prejudiciul produs băncii este mai mare de un milion de euro, dosarul a fost înaintat spre rezolvare Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța, autoritate care are competență în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Martie 2010
Stire din Economie : Băncile dau credit. Card de credit
Pagina a fost generata in 1.3312 secunde