Au venit să se distreze pe litoral, dar au murit înecați

5304
1
Au venit să se distreze pe litoral, dar au murit înecați - 8e2c4ed851d4b435743d349c2e3f1068.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri care au venit să se distreze la malul mării și-au găsit sfârșitul pe litoral în ultimele 24 de ore.
Cristian Ababei, de 32 de ani, din Dorohoi, a venit la Eforie cu mai mulți prieteni. Înainte să intre în apa mării el s-a răcorit cu câteva beri care i-au fost fatale. Tânărul a intrat în apă să se răcorească însă la scurt timp a fost luat de valuri. Doi dintre prietenii săi au observat că băiatul nu mai iese la suprafață și au sărit să-l salveze însă era prea târziu, Cristian Ababei fiind deja mort.
Tot în Eforie s-a cazat și bucureșteanul Cătălin Laurențiu Ciurez, de 39 de ani. El a sărit în apa piscinei de la un hotel din stațiune și nu a mai ieșit la suprafață. Oamenii au observat că tânărul s-a înecat și l-au scos din apă. În ciuda manevrelor de resuscitare el nu a mai putut fi salvat.
Un alt tânăr venit să se distreze pe litoral a fost găsit înecat, trupul acestuia fiind adus la mal în dreptul terasei "La Stuf" din Vama Veche.
Andrei Ionescu, în vârstă de 21 de ani, din Ploiești, venise la mare în urmă cu câteva zile. Din primele cercetări, acesta consumase băuturi alcoolice înainte să intre în mare, iar la scurt timp a făcut stop cardiac și s-a înecat. Totodată, ieri dimineață, un pescar care se afla în zona Parcului Tăbăcărie a observat un cadavru la un metru de mal. El a sunat la 112, iar oamenii legii au scos din apă un bărbat înecat. Trupul acestuia a fost transportat la morga Cimitirului Central Con-stanța, unde se va efectua necropsia. Pe de altă parte, oamenii legii încearcă să identifice cadavrul.

Comentează știrea

cetatean
7 iunie 2012
handibel

Cum naiba sa arati o astfel de poza fara "cenzura"? Sunteti morbizi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde