Polițiștii vor să le ofere turiștilor o "Vacanță în siguranță"

3104
Polițiștii vor să le ofere turiștilor o
Experiența anilor trecuți a arătat că, în timpul verii, hoții pândesc orice oportunitate pentru a îi lăsa pe turiști fără telefoanele mobile sau poșetele de pe cearșafuri sau fără bunurile din camera de hotel. Drept pentru care, în această vară, Poliția Constanța desfășoară Caravana "Vacanță în siguranță".
O autospecială de poliție străbate, în perioada 18 iulie - 31 august, toate stațiunile de pe litoralul românesc, pentru a-i informa pe turiști dar și pe constănțeni despre măsurile minime de siguranță pe care ar trebui să le aibă în vedere, pentru a nu deveni victime ale infractorilor.
Lansarea campaniei a avut loc duminică, în stațiunea Mamaia, în prezența comisarului șef George Dorel Popa, șeful IPJ Constanța. "Caravana se numără printre obiectivele IPJ Constanța de a preveni infracțiunile. Prin intermediul ei vor fi furnizate informații turiștilor, pentru a evita victimizarea lor, dar vor fi preluate și sesizările lor, pentru a scurta drumul dintre turiști sau constănțeni și Poliție", a declarat inspectorul-șef.
Autospeciala - punct de informare se va afla în stațiunea Mamaia până la 23 iulie, pentru ca apoi să treacă, pe rând, prin Năvodari, Neptun, Eforie și Mangalia. Totodată, agenții de poliție însoțiți de studenți ai Universității "Ovidius" au împărțit ieri pliante informative turiștilor și vor continua astfel de acțiuni până la sfârșitul verii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2421 secunde