Bărbat de 22 de ani, din Murfatlar, reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere

221
Bărbat de 22 de ani, din Murfatlar, reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere - politie-t-1702658786.jpg

Articole de la același autor

La data de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 22 de ani.


Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


Astfel, la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 3, în orașul Murfatlar, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt false.


Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7449 secunde