Bătut până a intrat în comă

2347
Un bărbat pe care familia îl dăduse dispărut a fost găsit de fiul său la etajul trei, al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, internat la secția Neurochirurgie.
În cursul zilei de 18 octombrie, un tânăr a anunțat polițiștii de la Secția 5 că tatăl său, Ștefan Lucian Cojocaru, de 57 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. El le-a spus oamenilor legii că l-a sunat pe telefonul mobil însă acesta nu a răspuns. La numai o zi, băiatul a aflat că tatăl lui fusese internat de urgență în spital și supus unei intervenții chirurgicale. El a telefonat polițiștilor și i-a anunțat despre incident.
Din cercetări a reieșit că, la data de 18 octombrie, în jurul orei 23,30, Ștefan Lucian Cojocaru a fost preluat de un echipaj SMURD, de pe bulevardul 1 Mai și transportat la Serviciul de Urgență al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru a i se acorda măsuri de prim ajutor, în urma unui apel primit prin Serviciul Unic de Urgență 112.
Oamenii legii cred că bărbatul a fost bătut până a intrat în comă, iar trecătorii au fost cei care au sunat la 112.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției 5 Poliție Constanța în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care această persoană a suferit vătămările corporale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2026 secunde