Bunuri în valoare de 430.000 lei, reţinute de inspectorii Biroului Vamal de Frontieră Constanţa

199
Bunuri în valoare de 430.000 lei, reţinute de inspectorii Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - 1-1680082787.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - Direcţia Regională Vamală Bucureşti au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Ucraina.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reţinut un număr de aproximativ 4.000 bucăţi şepci din material textil susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile „New York Yankees”, „Los Angeles Dodgers” şi „The North Faces”.

Valoarea totală a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 430.000 lei.

„Conform prevederilor Regulamentului European nr. 608/2013 și Legii nr.344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile de a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii instituţiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4529 secunde