Camion plin cu tuburi de azbociment furate, descoperit de polițiștii de frontieră

203
Camion plin cu tuburi de azbociment furate, descoperit de polițiștii de frontieră - tub-1678442887.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un camion încărcat cu tuburi de azbest sustrase de la o societate din județul Tulcea, în zona localității Cernavodă.
În data de 09.03.2023, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Cernavodă, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un ansamblu rutier, format din cap tractor și o semi-remorcă, încărcat cu tuburi de azbociment, condus de un cetățean român în vârstă de 45 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la documentele de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare constatând faptul că cele 18 tuburi de azbociment au fost sustrase de la o societate de pe raza județului Tulcea.
Cercetările sunt continuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Tulcea, iar în cauză polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3894 secunde