Trei sirieni depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă, ascunşi în camion

297
Trei sirieni depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă, ascunşi în camion - whatsapp-image-20230310-at-11594-1678443154.jpeg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, trei cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, ascunși în remorca unui autocamion.

În data de 09.03.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean din Republica Moldova care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu sticle din Azerbaidjan pentru Moldova.

În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii trei cetățeni străini. Cu ocazia verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 25 si 45 de ani.

Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza  Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde