Captură uriașă în Portul Constanța. Bișnițarii au pierdut jumătate de milion de euro

429

Articole de la același autor

Acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container încărcat cu țigarete, care sosise din direcția Grecia și avea ca destinație finală o societate comercială din Bulgaria. 


În urma controlului, oamenii legii au descoperit 191.650 pachete cu țigări marca Marble, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 500.000 euro. A fost luată măsura indisponibilizării celor 3.833.000 de țigarete și lăsarea în custodia liniei de shipping până la finalizarea investigațiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor și luarea măsurilor legale ce se impun. 


Administratorii societății comerciale s-au ales cu dosar penal pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8997 secunde