Carmen Șerbănescu este noul director administrativ al IPJ Constanța

8817
5
Carmen Șerbănescu este noul director administrativ al IPJ Constanța - serbanescucarmenipjbuncarmen-ser-1717083517.jpg

Articole de la același autor

Comisar șef de poliție Carmen Șerbănescu este noul director administrativ al IPJ Constanța. Ea a deținut anterior funcțiile de șef Serviciul Logistic și şef al Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ Constanța.


Comentează știrea

Vio
31 mai

Comisar șef? Că nu are decât o stea.Sau poza e de când era tânără. In rest bravo ei . Cine zice că funcția este doar pentru bărbați?

Djtjr
1 iunie

Director administrativ? Nu stiam sa existe functia asta la ipj-uri.

Zack
1 iunie

E funcție special creată de ziariști, nu te-ai prins? Mai au unele de aviator sef la ipj, fumator sef la ipj...si tot asa.

Răspuns la:
Adăugat de : Djtjr, 1 iunie
Director administrativ? Nu stiam sa existe functia asta la ipj-uri.
Johny Doe
1 iunie

De ce cineva care se ocupa de cumparat nadragi pt. angajati, repararea autoturismelor, zugravitul peretilor, furajarea cainilor de serviciu etc. este incadrat pe o functie de politist, poarta uniforma, este incadrat in grupa I de munca si se pensioneaza mai repede decat un director administrativ care face exact acelasi lucru la primarie, spital, muzeu, prefectura etc.?

Mihai
3 iunie

Poate ia la intrebari adormitii si spagagii de dosarele care le zac cu anii prin birouri si la care nu misca un deget.. nu ca fac cercetare…sa ceara rapoarte pe ele si sa i puna sa le solutioneze ..altfel va fi la fel si infractionalitatea continua sa creasca…toti stiu ca politia e mai mult de mana cu infractorul decat cu cetateanul

Pagina a fost generata in 0.3201 secunde