Cocaină în valoare de un milion de euro, găsită îngropată în curtea unei case

310
Cocaină în valoare de un milion de euro, găsită îngropată în curtea unei case - cocaina-de-un-milion-de-doari-1717080257.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT au reţinut trei traficanţi de droguri, dintre care unul fusese condamnat anterior pentru infracţiuni de acelaşi gen, după ce în curtea unei locuinţe din oraşul Mihăileşti, au fost găsite îngropate 14 kilograme de cocaină, cu o valoare de piaţă de peste un milion de euro.


Conform unui comunicat al DIICOT, în perioada ianuarie - mai 2024, traficanţii au deţinut şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc către consumatori din municipiul Bucureşti, dar şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, scrie Agerpres.


În cursul zilei de miercuri, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, fiind identificate şi ridicate 14 kilograme cocaină (drog de mare risc), cu o valoare de piaţă de peste 1.000.000 euro, precum şi aproximativ 800 grame canabis şi rezină de canabis.


Drogurile, porţionate în calupuri protejate în straturi de folie şi cutii, au fost găsite îngropate în mai multe locuri din curtea imobilului în care locuiesc doi dintre inculpaţi.


Tot pe parcursul percheziţiei au fost ridicate ţigarete confecţionate artizanal, mai multe grindere şi cântare de mare precizie, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.


Traficanţii vor fi duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3404 secunde