Cătălin Predoiu, în contextul alegerilor: Vă rog să vă consideraţi în stare de alertă, la datorie

188
Cătălin Predoiu, în contextul alegerilor: Vă rog să vă consideraţi în stare de alertă, la datorie - catalin-predoiu-1717760221.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis reprezentanţilor structurilor de ordine publică de la nivel central şi din teritoriu că în perioada alegerilor toţi angajaţii MAI trebuie să se considere "în stare de alertă", să fie la datorie pentru buna desfăşurare a scrutinului.


"Conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a organizat, joi, o şedinţă cu reprezentanţii structurilor de ordine publică de la nivel central şi din teritoriu. În cadrul şedinţei, organizată în sistem videoconferinţă, au fost stabilite ultimele detalii privind măsurile dispuse pentru asigurare ordinii publice în zona secţiilor de votare şi a birourilor electorale în perioada desfăşurării scrutinului electoral de la finalul acestei săptămâni", informează un comunicat al MAI.


De asemenea, au fost analizate şi aspecte privind situaţia operaţională la zi în domeniul de competenţă al structurilor Ministerului Afacerilor Interne.


"Vă rog să vă consideraţi, toţi, în stare de alertă, la datorie, pentru a ne îndeplini obiectivele. Sigur că principalul obiectiv e desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor, respectarea legii, păstrarea ordinii şi liniştii publice pentru ca cetăţeanul, cetăţenii, să-şi exercite dreptul constituţional fundamental la vot liber, nestingherit", a declarat Cătălin Predoiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5689 secunde