Căutat pentru JAF ARMAT în GERMANIA, prins la Constanța

233
Căutat pentru JAF ARMAT în GERMANIA, prins la Constanța - 24februariejafgermaniamandateuro-1393247536.jpg

Articole de la același autor

Un tulcean de 33 de ani a fost prins de polițiștii constănțeni, iar magistrații Curții de Apel Constanța au dispus arestarea lui preventivă, acesta fiind acuzat că a participat la un jaf armat din Germania. 


Potrivit procurorilor constănțeni, Marius Mihai Russen este acuzat că, în februarie 2013, împreună cu alte două persoane, a intrat în Poșta din Königs Wusterhausen, Germania, prin forțarea ușii de acces, iar în interior i-au amenințat pe angajați și au furat 2.000 de euro. 


Ulterior, în noiembrie 2013, acesta a planificat, împreună cu alți doi români, planificau să spargă mai multe instituții de credit din Gruenheide, Germania. Cei trei au urmărit sediile instituțiilor, ba chiar au făcut rost și de o mitralieră marca Scorpion 61 cu muniție pentru a o folosi la jaful ce urma să aibă loc.


Planurile le-au fost dejucate, complicii tulceanului au fost prinși, dar bărbatul a reușit să fugă. S-a ascuns însă în Constanța, unde a fost prins, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii de la Investigații Criminale. 


Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pe 16 ianuarie, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, săvârșită în complicitate, planificarea unei infracțiuni majore precum și pentru încălcarea legii privind controlul armelor de război. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Eveniment : JAF ARMAT la o sucursală a unei bănci
Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat la o bancă din Constanța
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat în cartierul Km 4 - 5
Pagina a fost generata in 0.5339 secunde