Ce a declarat ministrul Justiției, după ce judecătoarea din dosarul 2 Mai a fost transferată, la Constanța

590
Ce a declarat ministrul Justiției, după ce judecătoarea din dosarul 2 Mai a fost transferată, la Constanța - alinagorghiu-1716387631.png

Articole de la același autor

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a afirmat, în legătură cu transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul accidentului 2 Mai, de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa, că este o uşurare că această procedură îşi va urma cursul fără judecătoarea care a creat atâta emoţie negativă în spaţiul public.


Alina Gorghiu a fost întrebată, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul vizitei în Turcia, despre faptul că judecătoarea din dosarul 2 Mai va fi transferată la Judecătoria Constanţa şi dacă procesul ar putea fi reluat de zero.


”Competenţele ministrului Justiţiei nu implică deloc dosarele de pe rolul instanţelor din România, nici măcar al instanţei de la Mangalia. Am luat act de solicitarea de transfer aprobată de Secţia de judecători astăzi, ca atare, vom vedea ce va decide mai departe instanţa de la Mangalia cu privire la procesul în curs. Nu-mi cereţi să mă pronunţ pe dosare, însă, din punctul meu de vedere, este o uşurare că această procedură îşi va urma cursul fără judecătoarea care a creat atâta emoţie negativă în spaţiu public şi mă bucur că există o solicitare de transfer aprobată de Secţia de judecători a CSM”, a declarat Alina Gorghiu.


Consiliul Superior al Magistraturii a admis, marţi, transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu, care judecă dosarul accidentului de la 2 Mai, de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5155 secunde