Ce spun reprezentanţii OCH despre incendiul de la spital, izbucnit în toiul nopţii

612
Ce spun reprezentanţii OCH despre incendiul de la spital, izbucnit în toiul nopţii - incendiulacelmaimarespitalprivat-1674462418.jpg
În noaptea de vineri spre sâmbătă, un apel la 112 anunţa un incendiu la Spitalul OCH. Focul cuprinsese reclama luminoasă, motiv pentru care, în jur de ora 1:30, 10 persoane au fost evacuate, iar pompierii de la ISU Constanța au intervenit în forță. Nu au fost înregistrate victime. 


Iată punctul de vedere transmis de reprezentanţii Spitalului OCH, în legătură cu acest incident:
"În urma incendiului care a implicat sigla luminoasă de la exteriorul Ovidius Clinical Hospital facem următoarele precizări:

În noaptea de 21 ianuarie, reclama luminoasă de pe exteriorul clădirii Ovidius Clinical Hospital a luat foc. Personalul a acționat imediat conform procedurilor în vigoare în această situație, astfel că în jurul orei 1:20, cu ajutorul pompierilor ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat. Ulterior, echipele de intervenție au făcut verificări și în interiorul clădirii spitalului. Incendiul nu s-a extins dincolo de reclama plasată pe exteriorul clădirii. ISU Dobrogea a acționat conform planului roșu de intervenție și le mulțumim pompierilor și pe această cale pentru promptitudine și eficiență. Din primele informații, incendiul a pornit în urma unui scurtcircuit.

Precizăm că pacienții și personalul nu s-au aflat în pericol. Interiorul spitalului nu a fost afectat de degajarea de fum, astfel că situația nu a impus evacuarea tuturor persoanelor. Activitatea medicală în cadrul Ovidius Clinical Hospital nu a fost întreruptă și decurge în mod obișnuit și la această oră.

Conform legislației în domeniu, în perioada imediat următoare, în cadrul unității va avea loc o reinstruire a personalului cu privire la situația produsă și se vor relua toate măsurile de apărare cu precădere la nivelul personalului tehnic. Le mulțumim tuturor celor care își exprimă îngrijorarea și suportul, vă asigurăm de buna noastră funcționare medicală și logistic-admistrativă.", au transmis reprezentanţii unităţii sanitare. 

Pagina a fost generata in 0.4378 secunde