Cetăţeanul străin care a accidentat o femeie însărcinată şi a fugit, prins pe aeroport

309
Cetăţeanul străin care a accidentat o femeie însărcinată şi a fugit, prins pe aeroport - 62214897-1674807567.jpg

Articole de la același autor

Un cetăţean străin care a lovit cu maşina o femeie însărcinată şi a părăsit locul accidentului a fost prins, vineri, în punctul de frontieră din aeroportul din Cluj-Napoca, în timp ce încerca să părăsească ţara, scrie Agerpres.

Conducătorul autovehiculului a fost identificat în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere.

"Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar, în cursul acestei dimineţi, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească ţara. Persoana în cauză va fi preluată de poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Joi, în jurul orei 18,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Strada Gura Caliţei din Sectorul 3.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o femeie a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism al cărui şofer a fugit de la faţa locului.

"În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", precizează poliţiştii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4438 secunde