SCENE TERIBILE ÎN TRAFIC! Doi șoferi și o femeie au coborât din mașini și s-au luat la bătaie! Un bărbat reţinut

332
1
SCENE TERIBILE ÎN TRAFIC! Doi șoferi și o femeie au coborât din mașini și s-au luat la bătaie! Un bărbat reţinut - 62214897-1674722509.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care ar fi bătut un şofer, marţi seara, în urma unei şicanări în trafic în Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, anunţă Poliţia Capitalei.

Incidentul a fost filmat de un alt şofer. În imagini apare momentul în care şoferul unui autoturism BMW coboară din maşină şi agresează bărbatul aflat în Logan. Ulterior, de pe locul pasagerului din prima maşină coboară şi o femeie care încearcă şi ea să-l lovească pe bărbat.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce surprind o altercaţie în trafic, (...) poliţiştii Secţiei 17 s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Comentează știrea

Therese Poulain
29 ianuarie 2023
Oferta de împrumut

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru satisfacție:: Email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4686 secunde