Copii la volan, prinși de polițiști după o urmărire cu focuri de armă

115
Urmărire ca în filme și focuri de armă. Asta s-a întâmplat, în localitatea constănțeană Târgușor, în noaptea de Înviere. După ce rudele și prietenii lor au luat Lumina Sfântă și s-au retras spre case, pentru a fi alături de familie, doi minori din Târgușor au pornit la drum. Nu a contat că niciunul dintre ei nu aveau vârsta legală pentru a conduce, au furat mașina părinților unuia dintre ei și au pornit spre … distracție, spre localitatea Mihail Kogălniceanu! 

Spre ghinionul lor, cu puțin timp înainte de ora 2,00 noaptea, au întâlnit în drumul lor, pe DJ 222, o patrulă de poliție, care le-a făcut semn să tragă pe dreapta. Știindu-se în ilegalitate, șoferul nu a oprit, ci a apăsat accelerația. "Autoturismul a fost urmărit pentru aproximativ patru kilometri pe șosea și alți doi kilometri pe un drum de pământ, după care șoferul și persoana din dreapta l-au abandonat și au fugit în câmp. După efectuarea somației regulamentare, s-a executat un foc de avertisment în plan vertical, reușindu-se prinderea și imobilizarea celor doi", au afirmat reprezentanții Poliției Constanța. 

Cei doi au fost identificați ca fiind Cadîr A., de 14 ani, și Bogdan M., de 17 ani. Cel mai mare este și cel care a condus mașina, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără a deține permis auto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde