Copiii din centrele de plasament, în atenția conducerii CJ Constanța

134
Copiii din centrele de plasament, în atenția conducerii CJ Constanța - consiliuljudetean31465232865-1470399107.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au instituit, pe perioada vacanței de vară, un program special pentru copiii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Practic, ei vor avea parte de un program de jocuri în aer liber, plimbări și distracții.


Astfel, în urma demersurilor făcute de către Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, copiii aflați în centrele de plasament au beneficiat de intrare gratuită la spectacolele Circului Globus. Acest parteneriat a început în urmă cu două săptămâni și va continua până când toți copiii se vor bucura de aceste spectacole.


"Copiii din centrele de plasament trebuie să beneficieze de o dezvoltare normală, trebuie să aibă acces în egală măsură la educație și la o viață decentă. Este datoria noastră să avem grijă ca ei să nu simtă lipsa unei familii", a spus președintele CJC, Horia Țuțuianu. 


El a mai adăugat că acesta este un prim pas și că asemenea parteneriate vor fi încheiate și cu alte instituții:
"În primul rând, vom merge la instituțiile aflate în subordinea consiliului, și aici mă refer la muzee, biblioteci și teatre. De asemenea, ne dorim să atragem în aceste demersuri și alți parteneri care să susțină inițiativa noastră de a asigura copiilor defavorizați bazele unei educații solide", a mai precizat Horia Țuțuianu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8557 secunde