Crimă la Viroaga

1161
1

Un tânăr de 22 de ani, din Viroaga, a fost reținut, sâmbătă seara, pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța în vederea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de omor calificat.
Polițiștii din Cerchezu au fost anunțați că, la data de 2 iulie, în jurul orei 21, într-un bar din localitatea Viroaga, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în urma căruia unul dintre ei a fost înjunghiat.
Deplasați la fața locului, polițiștii l-au găsit pe Ion Drăgan, de 40 de ani, din Viroaga, într-o baltă de sânge. Medicii au constatat că bărbatul este decedat, motiv pentru care au fost anunțați de urgență procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Agresorul fugise, astfel că polițiștii au plecat în căutarea lui. În scurt timp, el a fost depistat la domiciliul său și reținut.
Suspectul se numește Marian Zamfira, are 22 de ani și este din localitate. El i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuțit, în zona pieptului, care i-a fost fatală. Anchetatorii spun că totul a pornit de la consumul de băuturi alcoolice.
Pentru fapta sa, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 25 de ani.



Comentează știrea

blaj dana
17 februarie 2012
crima din viroaga

buna ziua stimata redactie am citit articoul dvs despre cumnatul meu dragan ion din viroaga care a fost ucis an data de 2 iulie 2011 anchetatori spun multe an cazu acesta dar nu a fost facut pooze la locul crimei nu a fost facuta reconstituire nu a fost nimica antre adevarat criminali au fost judecati dar lisau dat 16 ani de detentie si conplicielui 3 ani domnule unde este dreptatea an tara asta sau auzit zvonuri an sat la viroaga ca criminalul sar fi sinucis nu stim ce sa mai credem noi familia lui ion dragan

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Stire din Eveniment : Și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc
Pagina a fost generata in 0.183 secunde