CRIMĂ ORIBILĂ în stil JACK SPINTECĂTORUL la Cumpăna. Femeie găsită despicată în locuință!

1586
Polițiști, procurori și criminaliști se află, în aceste momente, la Cumpăna, unde anchetează o crimă: o femeie a fost găsită, moartă, cu pieptul despicat și cu organele scoase. 


În această dimineață, un bărbat s-a prezentat la Postul de Poliție din Cumpăna și a reclamat că prietena lui, în vârstă de 43 de ani, este moartă acasă. Imediat, polițiștii au pornit spre locuința indicată, dar ceea ce au găsit le-a întors stomacul pe dos: femeia era așezată pe pat, cu pieptul despicat, cu organele scoase.  Suspectul, Gheorghe Drăgușin, concubinul femeii, a mai fost anchetat în trecut pentru fapte de violență. 


Femeia a fost decapitată, iar capul, brațele și organele au fost puse în bidon 


Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, și criminaliștii se află în continuare la casa din comuna Cumpăna, unde în această dimineață a fost găsit cadavrul unei femei. Potrivit anchetatorilor, femeia, Milica Hreașcă, de 53 de ani, a fost găsită tranșată: era decapitată, brațele i-au fost tăiate, pieptul despicat și toate organele scoase. Toate părțile au fost puse într-un bidon. Imaginile găsite de oamenii legii în casă sunt teribile: totul era plin de sânge, iar ce mai rămăsese din trupul femeii zăcea într-o baltă de sânge, pe pat. 


Victima și suspectul de crimă beau împreună și se băteau


Vecinii spun că relațiile dintre victimă, Milica Hreașcă, și concubinul ei, Gheorghe Drăgușin, de 49 de ani, au fost întotdeauna încordate; cei doi nu aveau un loc stabil de muncă, ci mergea cu ziua, pe la oamenii din localitate, iar banii câștigați îi dădeau pe băutură. "Iar după ce bea de cădea sub masă, o lua pe femeie la bătaie, o alunga de acasă. De câte ori nu a plecat prin sat, de teama lui!", a povestit o vecină. Părinții bărbatului locuiesc în sat, iar femeia are doi copii, dintr-o altă relație, domiciliați în Agigea. 


În urmă cu doi ani, concubinul a băgat-o în spital!


De altfel, în ianuarie 2011, cei doi au ajuns în atenția polițiștilor din localitate, după ce bărbatul a bătut-o pe femeie de a băgat-o în spital. La data respectivă, pe numele lui Gheorghe Drăgușin a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Dar, dat fiind că cercetarea este realizată după ce în prealabil victima depune o plângere penală, polițiștii au oprit ancheta în momentul în care femeia și-a retras plângere. "Nu avea în altă parte unde să meargă", au justificat vecinii retragerea plângerii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2886 secunde