Cruzime fără margini: Un bărbat și-a sufocat și strangulat mama imobilizată la pat

160
Cruzime fără margini: Un bărbat și-a sufocat și strangulat mama imobilizată la pat - femeie-omorata-de-fiu--1712319715.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din București este acuzat că și-a ucis mama, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. După crimă, individul a sunat la 112 și a anunțat că femeia este decedată. Totul a ieșit la iveală în urma autopsiei.


Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului.


Filmul crimei


„La data de 20.03.2024, în timp ce se afla în locuința comună din municipiului București, sector 6, inculpatul și-a sufocat și strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. Ulterior, inculpatul a apelat serviciul de urgență 112, sesizând faptul că mama sa era decedată.
Echipajele de urgență sosite la fața locului au constatat decesul victimei, iar autopsia medico-legală a relevat că moartea a fost violentă și a fost produsă printr-un mecanism complex de sufocare/strangulare, care nu poate fi autoprovocat în nicio situație”, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, preluat de gandul.ro


Individul a fost reținut


„Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.
În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, menționează sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.536 secunde