Cum a fost pedepsit căruțașul beat care a provocat un accident și apoi și-a bătut calul

648
2
Un accident mai puțin obișnuit, urmat de scene de o cruzime rar văzută, a avut loc marți seară, în municipiul Constanța. Mai exact, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Cumpăna, a intrat cu căruța într-un autoturism Renault Laguna, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dezrobirii și Eliberării. Imediat după producerea accidentului, bărbatul, aflat sub influența alcoolului, s-a supărat că animalul care tracta căruța zăcea rănit pe asfalt și a început să lovească cu picioarele și cu biciul calul. 


Apelul a fost făcut la ora 18.26, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Rutier Constanța. Până la sosirea polițiștilor, individul a plecat de la locul accidentului, însă a fost prins din urmă de oamenii legii, după 400 de metri. Polițiștii au în-cercat în zadar să-l le-gitimeze pe bărbat și să-l conducă la sediul Serviciului Rutier, aces-ta opunând rezistență. În cele din urmă, oa-menii legii l-au încătușat și l-au condus la sediul Serviciului Rutier Con-stanța. Acolo a fost tes-tat cu aparatul alcool-test, individul având 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. "Bărbatul a fost amendat contra-vențional cu suma de 2.250 lei, pentru că nu și-a luat măsurile pentru a nu fi un pericol în trafic și pentru conducerea unui atelaj hipo sub influența băuturilor alcoolice", a declarat, pentru "Cuget Liber, agent-șef adjunct Marius Niculescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța. 


De asemenea, polițiștii rutieri s-au autosesizat și asupra faptului că, în baza imaginilor surprinse de trecători, bărbatul a băut calul. În această cauză se va întocmi dosar penal pentru cruzime față de ani-male. Interesant este faptul că, în urmă cu o săptămână, un echipaj al Poliției Locale Constanța l-a oprit în trafic pe același individ, care conducea aceeași căruță. Bărbatul a fost amendat, nu înainte de a-i înjura ca la ușa cortului pe polițiștii locali.


Comentează știrea

cumpanel
6 octombrie 2016
caruta si asfaltul

Pana când un animal ca asta (si nu e vorba de bietul cal ) nu da peste mama,tata unui deputat astia vor face tragedii linistiti. Trantorii astia din parlament nu vad, nu aud ,ei clocesc legi pt pensii speciale!

Doru
6 octombrie 2016
Degeaba

Firesc ar fi fost ca sa-i fie confiscat animalul,altfel degeaba tot restul demersului. Pe blat,unii indivizi de acest gen ar trebui si caftiti zdravan. Cu siguranta ca altfel nu se rezolva absolut nimic.pentru ca indivizii astia efectiv nu inteleg alta limba decat bataia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3851 secunde