Cum fură săracul și cum fură bogatul? Menajeră, după gratii pentru 2.000 euro. Prințul Paul, acasă, pentru mii de hectare de pădure

335
După ce o familie din Constanța a descoperit săptămânile trecute că menajera îi "curăța" de bani, în mod sistematic, o altă menajeră a intrat pe mâna polițiștilor. Din câte se pare, o femeie în vârstă de 43 de ani, care lucra ca menajeră într-o locuință de pe strada Cișmelei, ar fi furat cu complicitatea unei tinere, de 22 de ani, suma de 2.000 de euro. Mai mult decât atât, chiar menajera a fost cea care a sunat la 112, sesizând poliția în mod mincinos cu privire la comiterea furtului de către autori necunoscuți. Totul s-ar fi întâmplat pe data de 23 martie, când menajera familiei a premeditat comiterea faptei, cu ajutorul unei tinere de 22 de ani. Cele două femei ar fi sustras suma de 2.000 de euro dintr-un rucsac aflat în imobil. Acum, menajera și complicea sa au fost reținute pe bază de ordonanțe, urmând a fi prezentate instanției de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În acest timp, Prințul Paul de România se află acasă, în arest la domiciliu, acuzat că a furat de la statul român mii de hectare de pădure, inclusiv toată pădurea Snagov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde