Cum i-au ajutat jandarmii constănțeni pe oamenii ținuți captivi de zăpada

64
Cum i-au ajutat jandarmii constănțeni pe oamenii ținuți captivi de zăpada - jandarmerieijjcta-1391512835.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ) au participat la mai multe acțiuni pe timpul activării Comandamentului pentru Situații de Urgență la nivelul județului.


Astfel, pe data de 30 ianuarie, un echipaj format din 7 jandarmi (doi ofițeri și cinci subofițeri) din cadrul subunității Medgidia au executat, la solicitarea primarului din municipiul Medgidia, un transport cu ajutoare constând în alimente la o ferma situată la 3 km de localitate. Transportul respectiv a fost asigurat cu un transporter al Jandarmeriei. Au fost aprovizionate 31 persoane, dintre care 12 copii.


De asemenea, pe 31 ianuarie, un echipaj format din 20 de jandarmi (patru ofițeri și 16 subofițeri) din cadrul subunității mobile Constanța au participat la o acțiune de deszăpezire din localitatea Poiana. Solicitarea a venit din partea primarului orașului Ovidiu. Militarii au acționat împreună cu localnicii la deblocarea căilor de acces pe care nu s-a putut acționa cu utilaje, precum și a locuințelor persoanelor în vârstă și a celor bolnave. Au fost astfel deszăpezite un număr de 25 de case și opt autoturisme.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Jandarmeria își comemorează eroii
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Jandarmii au plecat și ei la "colindat"
Pagina a fost generata in 0.5153 secunde