Cunoscut afacerist din România, găsit mort în vila sa! Acesta s-ar fi sinucis într-un mod greu de crezut

381
Cunoscut afacerist din România, găsit mort în vila sa! Acesta s-ar fi sinucis într-un mod greu de crezut - xunpasmareinluptacuinfractorii16-1707811772.jpg

Articole de la același autor

Virgil Chirică, asociatul lui Dan Șucu și Cristi Borcea, ar fi ales să se sinucidă în vila sa din Pipera, după un plan bine pus la punct, scrie prosport.ro

Un bărbat a sunat, la data de 4 februarie, la numărul de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit mort pe prietenul său Virgil Chirică într-o vilă din Voluntari, scrie gandul.ro.

Virgil Chirică şi-ar fi programat moartea din timp și ar fi pus la punct fiecare detaliu. Acesta dorea să moară intoxicat cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni, susține sursa citată.

Omul de afaceri a luat în casă cărbunii, unul dintre grătare și substanțe inflamabile pentru aprins focul, după care le-a cărat în baia de la etajul 1. Acolo, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, în așa fel încât niciun fir de fum să nu poată ieși din încăpere.

Se pare că Virgil Chirică a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite, iar, când a simțit că încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.556 secunde