Un constănțean și-a ucis sora, pentru că nu l-a lăsat să se sinucidă

3019
Un constănțean și-a ucis sora, pentru că nu l-a lăsat să se sinucidă - 62280552-1700763071.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat și-a înjunghiat sora, care a murit ulterior la spital, pentru că femeia a încercat să-l împiedice să se sinucidă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.


Din probatoriul administrat a rezultat că, în dimineaţa zilei de 15 noiembrie, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta a încercat să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală.


Leziunile grave provocate au condus la decesul femeii, care a survenit la spital, în data de 20 noiembrie, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă, consecutivă secţionării arterei vertebrale drepte cervicale posterioare paramediane.


În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă.


Procurorul de caz a formulat, joi, propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5185 secunde