Părinții unui copil de 4 ani au ajuns în arest, după ce l-au bătut pentru că nu era cuminte la grădiniță

331
Părinții unui copil de 4 ani au ajuns în arest, după ce l-au bătut pentru că nu era cuminte la grădiniță - copil-1700762515.jpg

Articole de la același autor

Cei doi soți au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, tatăl a fost arestat preventiv, mama a ajuns în arest la domiciliu, iar copilul în vârstă de 4 ani a fost preluat la un centru pentru minori din sistemul de protecţie, informează publicația online MyTex.


Incidentul a avut loc în seara zilei de 20 noiembrie, în locuința familiei din Brașov, după ce copilul de 4 ani a fost bătut crunt de părinți pe motiv că nu a fost cuminte la grădiniță.


„În timp ce se aflau în locuinţa situată în municipiul Braşov, pe motiv că avea un comportament neadecvat la grădiniţă, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, ambii în vârstă de 28 de ani, au agresat-o fizic pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 4 ani, care se afla în îngrijirea şi sub ocrotirea lor, lovind-o în mod repetat cu palmele în zona feţei, în zona lombară şi în zona fesieră, fiindu-i astfel provocate ample leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de zile de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.


După incident, părinții au fost reținuți, iar micuțul a fost inițial internat în spital şi ulterior preluat la un centru pentru minori din sistemul de protecţie. A doua zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a soțului, în timp ce, în cazul femeii, s-a dispus arestarea la domiciliu pentru 30 de zile (22 noiembrie – 21 decembrie, inclusiv). În această perioadă, mama nu are voie să se apropie sau să comunice cu propriul copil și are obligația să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a instanței de judecată ori de câte ori va fi chemată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6098 secunde