DNA cere urmărirea internațională a lui Sebastian Ghiță

268
2
DNA cere urmărirea internațională a lui Sebastian Ghiță - dna-1483719908.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au transmis o sesizare către Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire internațională pentru fostul deputat Sebastian Ghiță.

Potrivit sesizării transmise de organul de poliție, care execută mandatul de arestare preventivă emis la data de 5 ianuarie 2017 de Înalta Curte de Casație și Justiție, inculpatul nu a fost depistat până în acest moment.

"Mandatul european de arestare este solicitat în vederea predării inculpatului, fiind aplicabil în țările Uniunii Europene, iar cererea de urmărire internațională este necesară în vederea predării inculpatului, fiind aplicabilă în țările ce nu fac parte din Uniunea Europeană", se arată într-un comunicat emis de DNA. 

Comentează știrea

UN MASAI-MARA
7 ianuarie 2017
MORCOVUL NU SE MAI VEDE....

CAM CATI BANI SI CUM AU FOST FACUTI CAND O JAVRA CA ACEST PERSONAJ ISI PERMITE SA PIARDA 13.000.000EURO ? AM OBSERVAT CA SINGURA METODA DE APARARE A ACESTUI GUITATOR ESTE (CA COPIII) SA-I ACUZE PE ALTII. UN PUNGAS ACOPERIT DE ALTI PUNGASI.

Murphy
7 ianuarie 2017
Bravo Ghita !

Bravo Ghita, esti singurul om curajos din Romania pana acum ! Chiar daca joci table acum cu Dan Condrea de la Hexi Farma, nu conteaza, alo, alo, asezati-va linistiti vorba lui Ceausescu, si nu iesiti din gaura de sarpe, dati-ne din cand in cand inregistrari video cu ilegalitatile comise, cine, cum si cand ! Hai, 6 - 6, poarta-n casa !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde