Sebastian Ghiță, dat în urmărire internațională

236
1
Sebastian Ghiță, dat în urmărire internațională - sebastian-1483640845.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții Supreme au decis ca Sebastian Ghiță să fie arestat în lipsă, așa cum au solicitat procurorii DNA. Fostul deputat, dispărut de două săptămâni, a încălcat controlul judiciar și, în lipsa mandatului de arestare, nu a putut fi dat în urmărire. Judecătorii Înaltei Curți au admis cererea DNA de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cea a arestării preventive. Judecătorii au decis emiterea imediată a mandatului de arestare, ceea ce înseamnă că fostul parlamentar poate fi dat în urmărire. Decizia poate fi contestată, dar este executorie.

Aflat anterior sub control judiciar, Ghiță este de negăsit de două săptămâni. Totodată, fostul deputat a fost dat în urmărire generală. Polițiștii au ajuns cu mandatul de arestare la locuința lui Sebastian Ghiță, dar acesta nu a fost găsit acasă.

Conform mandatului, magistrații au dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, dare de mită, cumpărare de influență, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și șantaj.

Conform Codului de procedură penală, pentru localizarea și prinderea inculpatului Sebastian Aurelian Ghiță, a fost dispusă darea în urmărire a acestuia, activitate ce se desfășoară de polițiști, sub supravegherea procurorului competent. 

Comentează știrea

ROMAN
6 ianuarie 2017
Romania

Aceasta o doresc : turcan raluca, dan nicu, ciolos dj, basescu traian, copy paste a lui basescu traian, adica johanis kw, boc emil, blaga vasile, pnl-stii, usr-stii, usb-stii si pmp-stii ! Statzi linistitzi, ca poporul roman, nu va doreste, chiar va dispretzuieste pentru faptele voastre anterioare si prezente ! Conducerea acestei tzari, nu o vetzi mai vedea, ca va aflatzi pe drumul pierzarii, ca si pntcd-ul cu votantzi sub 1 % ! Voi totzi la un loc, cei amintitzi mai sus, nu reprezentatzi dreapta politica, ci reprezentatzi DEZASTRUL POPORULUI ROMAN SI DISTRUGEREA ROMANIEI CA TZARA, suntetzi RUSINEA ROMANIEI SI A ROMANILOR ! DOMNUL SEBASTIAN GHITA A DAT PE FATZA / DA PE FATZA NEDREPTATZILE SAVARSITE ! FELICITARI SI MUUULT SUCCES DOMNULE SEBASTIAN GHITA ! DACA RTV-UL, NU-L PRIMEA PE basescu traian, azi PRU si DUMNEAVOASTRA, DOMNULE SEBASTIAN GHITA ATZI FI AJUNS IN PARLAMENTUL ROMANIEI !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5869 secunde