Dosarul concediilor medicale fictive. O infirmieră, singura vinovată din cele 50 de cadre medicale inculpate

277
Dosarul concediilor medicale fictive. O infirmieră, singura vinovată din cele 50 de cadre medicale inculpate - w2qsmjnjkks3o-1687883851.jpg
S-a închis unul dintre cele mai mari dosare de corupţie din spitalele din România. Din 50 de cadre medicale cercetate pentru că ar fi emis fictiv concendii medicale şi dosare de pensionare pe caz de boală, doar unul a fost condamnat la închisoare. Este vorba de o infirmieră a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.


“Femeia a fost condamnată la 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, singura pedeapsă cu executare din acest dosar. Un denunţ făcut de conducerea spitalului în 2017 a declanşat întreaga anchetă, procurorii susţin că infirmiera ar fi ajutat contra cost mai multe persoane să obţină ilegal concedii medicale dar şi documente pentru pensionare pe caz de boală. S-a creat astfel o adevărată fabrică de acte medicale fără ca cei care veneau să le obţină să fie măcar consultaţi. Femeia a fost deja încarcerată la penitenciarul Târgşor din Prahova", potrivit Observator.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5582 secunde