Două femei din Constanța, complice în escrocheria "Accidentul"

588
1
Două femei din Constanța, complice în escrocheria

Articole de la același autor

Polițiștii au descins, ieri, la locuințele a două femei din municipiul Constanța. Cele două femei au fost reținute și duse la IPJ Teleorman, în vederea continuării anchetei, ele fiind suspectate că sunt în cârdășie cu deținuți din penitenciare, escroci care au păcălit mai multe persoane din județul Teleorman, prin deja cunoscuta metodă "Accidentul". Surse apropiate anchetei spun că femeile erau folosite ca săgeți, fiind trimise să ridice banii de la unitățile bancare. Valoarea prejudiciului este estimată, în cazurile anchetate de polițiștii din județul respectiv, la aproximativ 10.000 de lei. 


Escrocheriile prin această metodă "Accidentul", înregistrate în județul nostru, au ajuns în atenția procurorilor DIICOT. Comisarul șef Gheorghe Lupșă, șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul Poliției Constanța, ne-a precizat că, anul trecut, la nivelul țării, au fost înregistrate aproximativ 500 de sesizări primite de la oameni înșelați prin această metodă. În majoritatea cazurilor, prejudiciile nu au fost recuperate încă. 


"Pentru a veni în sprijinul victimelor, am luat legătura cu angajații băncilor și i-am instruit ca în cazurile când persoane vârstnice vor să scoată sume mari de bani, să îi întrebe pentru ce anume au nevoie. Iar clienții fie au spus că au nevoie pentru a-și ajuta nepoții, fie le-au replicat angajaților că nu este treaba lor! Iar în ziua următoare au venit să depună plângere la Poliție că au fost înșelați", a atras atenția polițistul. 


Comentează știrea

christian louboutin mens loafers
28 februarie 2014
christian louboutin mens loafers

louboutin shoes crystal Stiri Eveniment : Două femei din Constanța, complice în escrocheria "Accidentul" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin mens loafers http://moyal.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-pigalle-120mm.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6491 secunde