Dragoste după gratii: O angajată din penitenciar s-a îndrăgostit de un interlop periculos

373
1
Dragoste după gratii: O angajată din penitenciar s-a îndrăgostit de un interlop periculos - puscarie-1661862212.jpg

Articole de la același autor

O femeie ofițer angajată la Penitenciarul Mărgineni și-a distrus cariera pentru a putea fi împreună cu iubitul ei, care era, culmea, un deținut. Aceasta a demisionat pentru el, însă, relația lor s-a destrămat la scurt timp după ce bărbatul condamnat pentru fapte extrem de grave a fost eliberat, potrivit Realitatea.net


O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni şi-a dat demisia pentru a-şi continua relaţia cu un interlop din Bucureşti, iar după ce s-au despărţit, femeia vrea să se angajeze, din nou, la penitenciar.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) precizează că în anul 2021, femeia ofițer a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucări de excepție și misiuni speciale. Curiozitate: Care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”, se întreabă sindicaliștii din penitenciare.


Tânăra şi-a dat demisia în data de 22 august pentru a-şi continua relaţia de iubire cu interlopul din Bucureşti, lider al unei grupări periculoase.


Comentează știrea

Normal
30 august 2022
la cap

Ce sa mai punctam noi cei normali la cap? Ce? Ce anume sa mai zicem?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3621 secunde