Polițiștii de penitenciare de la Poarta Albă vor protesta în Capitală. „În contextul inflației nu ne putem hrăni cu promisiuni”

935
1
Polițiștii de penitenciare de la Poarta Albă vor protesta în Capitală. „În contextul inflației nu ne putem hrăni cu promisiuni” - xprotestpenitenciar1-1650007274.jpg
Angajații din poliție și din penitenciare ies din nou în stradă. Marți, 19 aprilie 2022, ora 12:00, membrii Sindictului Polițiștilor SIDEPOL și cei ai Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor au anunțat proteste la București, în fața sediului central al Partidului Național Liberal (PNL). La manifestări vor fi prezenți și angajați ai Penitenciarului Constanța – Poarta Albă, membri ai Sindicatului Polițiștilor de Penitenciare Constanța.

„În data de 19 aprilie 2022, membri ai Sindicatului Polițiștilor de Penitenciare Constanța afiliat Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor împreună cu alți colegi din alte penitenciare și cu sprijinul polițiștilor din Sindicatul SIDEPOL vor protesta în fața sediului central al PNL din București pentru aplicarea legii salarizării în integralitate, așa cum a fost votată în Parlamentul României în 2017, cât și pentru actualizarea pensiilor militare conform prevederilor legale. Menționez că nu solicităm creșteri salariale, ci doar respectarea legislației în vigoare. Acest protest va fi deschiderea pentru marele protest al structurilor din poliție, penitenciare și a rezerviștilor militari din luna mai. În contextul inflației actuale, a creșterii prețului la energie, gaze și combustibili nu ne mai putem hrăni cu iluzii și promisiuni deșarte ale factorilor politici”, a declarat pentru „Cuget Liber” Bogdan Trăistaru, președintele Sindicatului Polițiștilor de Penitenciare Constanța. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3713 secunde