Mame românce și ucrainene, protest în fața Consulatului Rusiei la Constanța împotriva infernului de la graniță

291
Mame românce și ucrainene, protest în fața Consulatului Rusiei la Constanța împotriva infernului de la graniță - protest-1649946837.jpg

Articole de la același autor

Un grup de mame românce și ucrainene anunță organizarea unui protest în fața Consulatului Rusiei la Constanța împotriva războiului din Ucraina:


„Mamicile ucrainene si romance se vor reuni in fata Consulatul General al Federaţiei Ruse din Constanta, str. Mihai Viteazu nr. 5, sâmbătă 16 aprilie ora 11:00. Copiii ucraineni au fost forțați să-și părăsească casele. Mii de copii ucraineni au suferit din cauza războiului început de ruși în Ucraina. Lacrimile și durerea uriașă a tuturor oamenilor care mărșăluiesc sunt alături de sute de mame care și-au pierdut copiii în acest război nedrep”, este mesajul mamelor.

Potrivit Realitatea.net manifestația va avea loc sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe Strada Mihai Viteazu, nr. 5, unde își are sediul consulatul.


Un alt protest a avut loc în fața Consulatului Rusiei la Constanța în 25 februarie. Mai mulți membri ai societății civile și profesori ai Facultății de Istorie și Științe Politice de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța au protestat a doua zi de la începutul invaziei ruse în Ucraina.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4207 secunde